Ervaringen

Ervaringen

Deel jouw ervaring met ons door hier te klikken . Hieronder lees je een aantal ervaringen van onze klanten. Deze ervaringen zijn samegesteld uit ontvangen emails, brieven, telefoon gesprekken en berichten van internet op verschillende fora. 

Mijke (forum)

Hi,
Bij de eerste had ik ook alleen maar rugweeën, en omdat de ontsluiting niet opschoot en de baby in het vruchtwater gepoept had kreeg ik ook weeënopwekkers. Maar ik had toen geen Tens.
Dus de rugweeën werden sterker en sterker en ik ging door een hel. Na een ruggeprik voelde ik toen dat ik ook buikweeën had, alleen het gevoel, niet de pijn. Wat een verademing. Maar afijn, er werd mij dus toen geadviseerd om voor de volgende keer een Tens aan te schaffen/huren.
zowel door het ziekenhuis als door de verlskundige.

Maar je hoort er dus verschillende verhalen over. En voor deze keer heb ik hem gewoon gehuurd via marktplaats. ik hoop dus dat ie wel gaat werken. Baat het niet dan schaadt het niet. Ik moet zowie zo in het ziekenhuis bevallen, dus dan kan ik altijd nog brullen om een echte verdoving….Maar ik hoop nu het klusje echt zelf af te kunnen maken ipv na 24 uur rugweeën een keizersnede….

Succesmet je keuze!
Gr Mijke. 
 

Bea (forum)


Hai,

Ik heb een TENS gebruikt tijdens mijn bevalling van http://www.tensbevalling.nl/ en ik heb er erg veel aan gehad. Het was mijn eerste kindje en ik was toch best bang. Wij wilden thuis blijven en de TENS was echt een steun voor mij. Ik had er fysiek en mentaal meer kracht door en de pijn was zeker meer dragelijk. Het is de enige pijnstilling die ik thuis kon krijgen en heb er de hele bevalling gebruik van gemaakt.

Norma van Tensbevalling heeft mij perfect geholpen met al mijn vragen (ik had er wel een paar 🙂 en ik zal zeker bij ze terug keren voor mijn 2e bevalling!

gr. Bea

ps.  ik gebruik ook hun bekkenbodem trainer waar ik mijn bekken spieren mee train, is wel een aanrader om later nergens last van te krijgen.

Anne Marie (forum)


Hallo,

Ik had je al een keertje off-list gemaild, maar ik wil nog even iets extra melden: het zorgt ook voor extra aanmaak van natuurlijke endorfinen. Een tweeledig doel dus: stimulans endorfinen en blokkade pijnprikkels.
Even voor alle anderen: ik heb het tijdens mijn bevalling gebruikt, maar ook de twee weken eraan voorafgaand toen ik extreem pijnlijke indalings(rug)weeën had. Oei, het doet weer zeer als ik daar aan terugdenk.

En TENS heeft me echt die weken doorgeholpen. Ik had al twee dagen niet geslapen van de pijn, toen ik TENS kreeg. Gelukkig zag mijn verloskundige in, dat als ik zo uitgeput aan de bevalling moest beginnen dat nooit een succes zou worden.
De pijn verdween niet met TENS, maar werd aanmerkelijk draagbaarder.

Vele succes,

Anne Marie

Roselie 

Een maandje verder gebruikten we de TENS methode nog steeds voor de bekkenklachten en de lage rugpijn. De telefoon gaat een vriendin van mij is in tranen; “We zijn al 24 uur bezig met weeën maar volgens mijn verloskundige is dit nog steeds niet het echte werk en zijn het maar voorweeën”. “Je moet nu komen ik hou dit nooit vol”. “Het TENS apparaat”, roep ik en zo gezegd zo gedaan. 6 uur later krijg ik een telefoontje, we hebben een meisje en ik had het nooit zonder dat apparaatje gekund.

Wat mij betreft dus een aanrader.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *