Product was successfully added to your shopping cart.
Vorige

FEMME TENS KOPEN

ELLE TENS KOPEN

100 163 100 0

Snel overzicht

Elle TENS is gemaakt voor jou! Er is gebruik gemaakt van de nieuwste Opti-Max technology. Zeer makkelijk in gebruik, TENS bied maximale pijnbestrijding tijdens de bevalling en daarna. Alle instellingen zijn al gedaan voor je zodat je zo je gang kunt gaan.

€ 92,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details

De Elle TENS heeft een dubbele intensiteit instelling voor totale flexibiliteit over de midden en lage rug electrodes. Met behulp van de bijgeleverde ”booster knop” kun je de opkomende wee met kracht opvangen. Plus Opti-Max technology geeft een extra reserve aan kracht wanneer je het juist nodig hebt.

Extra informatie

Short tag N/B
EAN N/B
Dimensions N/B
Mount N/B

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Een TENS huren is heel erg gemakkelijk. Je selecteert voor hoe lang je de TENS wilt huren en besteld deze. TENS is een klein, handig draagbaar apparaat, ter grootte van een walkman. Je hoeft dus niet stil te zitten of te liggen als je het TENS apparaat gebruikt. Aan het TENS apparaat zijn twee lange kabeltjes verbonden die worden vastgemaakt aan de ‘pads’. Deze pads worden op de huid geplakt. Het TENS apparaat werkt op batterijen die makkelijk te vervangen zijn.

Also Purchased