Product was successfully added to your shopping cart.
Vorige

FEMME TENS HUREN

ELLE TENS HUREN

100 163 100 0

Snel overzicht

Elle TENS is gemaakt voor jou! Er is gebruik gemaakt van de nieuwste Opti-Max technology. Zeer makkelijk in gebruik, TENS bied maximale pijnbestrijding tijdens de bevalling en daarna. Alle instellingen zijn al gedaan voor je zodat je zo je gang kunt gaan.

€ 2,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

€ 2,50

Details

De Elle TENS heeft een dubbele intensiteit instelling voor totale flexibiliteit over de midden en lage rug electrodes. Met behulp van de bijgeleverde ”booster knop” kun je de opkomende wee met kracht opvangen. Plus Opti-Max technology geeft een extra reserve aan kracht wanneer je het juist nodig hebt.

Wil je meer informatie over de technische gegevens kijk dan hier.

Uitleg bestelling
Je ontvangt onze producten met een extra envelop, zodat je deze makkelijk gratis terug kunt sturen. Lees hier meer over het ontvangen en versturen van onze producten.

Hieronder vind je de beschikbare opties voor het product. Een voorbeeld van hoe de bestelling werkt. Ik huur de Tens voor een periode van 20 dagen, dit kost mij dan 50 euro. Hier komt dan de borg en eventuele opties bij. Deze prijzen hanteren wij ook als je overtijd bent en het product graag langer wilt huren. Heb je vragen hierover dan leggen we het graag voor je uit.

Let op! Om zeker te zijn van het gebruik voor, tijdens en na de bevalling adviseren wij minimaal voor een periode van 30 dagen te huren.

Extra informatie

Short tag Nee
EAN Nee
Dimensions Nee
Mount Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Een TENS huren is heel erg gemakkelijk. Je selecteert voor hoe lang je de TENS wilt huren en besteld deze. TENS is een klein, handig draagbaar apparaat, ter grootte van een walkman. Je hoeft dus niet stil te zitten of te liggen als je het TENS apparaat gebruikt. Aan het TENS apparaat zijn twee lange kabeltjes verbonden die worden vastgemaakt aan de ‘pads’. Deze pads worden op de huid geplakt. Het TENS apparaat werkt op batterijen die makkelijk te vervangen zijn.