Product was successfully added to your shopping cart.

Tens huren

 1. ELLE TENS HUREN

  Elle TENS is gemaakt voor jou! Er is gebruik gemaakt van de nieuwste Opti-Max technology. Zeer makkelijk in gebruik, TENS bied maximale pijnbestrijding tijdens de bevalling en daarna. Alle instellingen zijn al gedaan voor je zodat je zo je gang kunt gaan.

 2. FEMME TENS HUREN

  De Femme TENS geeft je de vrijheid en controle die je wilt. Ieder kanaal heeft zijn eigen intensiteit knop voor pulse snelheid en lengte. Met behulp van de ”booster” knop bepaal je zelf wanneer je de TENS gebruikt. Pijnverlichting bij bevallen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 3. OBI TENS HUREN

  Tensbevalling introduceerd hun nieuwste versie van TENS. Dankzij eenvoud en gebruiksgemak is de Obi TENS ideaal tijdens een bevalling.

  De Obi TENS is 1 van de meest effectieve, draagbare, betaalbare TENS units die vandaag beschikbaar zijn. The Obi TENS zorgt voor een veilige, medicijn vrije pijnverlichting waar een moeder in-spe behoefte aan heeft.

 4. ELEKTRODEN PADS

  Herbruikbare elektroden ontworpen voor comfort en duurzaamheid, ze bieden de optimale hechting en geleiding naar het huidoppervlak. Plooibare constructie van de elektrode zorgt voor comfortabel plaatsing op de huidoppervlak. CE goedgekeurd.

  € 9,75

Een TENS huren is heel erg gemakkelijk. Je selecteert voor hoe lang je de TENS wilt huren en besteld deze. TENS is een klein, handig draagbaar apparaat, ter grootte van een walkman. Je hoeft dus niet stil te zitten of te liggen als je het TENS apparaat gebruikt. Aan het TENS apparaat zijn twee lange kabeltjes verbonden die worden vastgemaakt aan de ‘pads’. Deze pads worden op de huid geplakt. Het TENS apparaat werkt op batterijen die makkelijk te vervangen zijn.