TENS + Acupunctuur + Bekkenbodem trainer

Let op, huurprijs is voor TENS en acupunctuur! De bekkenbodem training koop je erbij (zie opties) gezien het intieme gebruik ervan.
TENS
Elle TENS is gemaakt voor jou! Er is gebruik gemaakt van de nieuwste Opti-Max technology. Zeer makkelijk in gebruik, TENS bied maximale pijnbestrijding tijdens de bevalling en daarna. Alle instellingen zijn al gedaan voor je zodat je zo je gang kunt gaan.

De Elle TENS heeft een dubbele intensiteit instelling voor totale flexibiliteit over de midden en lage rug electrodes. Met behulp van de bijgeleverde ”booster knop” kun je de opkomende wee met kracht opvangen. Plus Opti-Max technology geeft een extra reserve aan kracht wanneer je het juist nodig hebt..
De Acupunctuur pen
De Stimplus is het beste in electro acupunctuur. Deze fantastische pen maakt gebruik van dezelfde principes uit de eeuwen oude Chinese therapy van acupunctuur zonder het gebruik van naalden.

De Stimplus vindt acupunctuur punten, waardoor er totaal geen kennis voor nodig is. De pijn wordt weggehaald door het gebruik van de pen met een druk op de knop.

Acupunctuur punten worden gevonden met behulp van geluid en 6 LED lampjes op de bovenkant van de acupunctuur pen. De lampjes lichten op en er zal een geluid te horen zijn die hoger wordt naarmate je dichter bij je acupunctuur punt zit.

De acupunctuur pen wordt geleverd met 2 lithium batterijen, oor telefoon (voor het gebruik zonder andere te storen), draag tasje, acupunctuur kaarten en een handleiding.
Bekkenbodem training
De Femme Elite is ontworpen voor al jouw vrouwelijke behoeftes. Door de laatste technologie te gebruiken is dit een zeer compacte bekkenbodem training. Met deze bekkenbodem training train je voor sterke spieren. Tijdens de bevalling hebben je spieren zich maximaal gerekt waardoor er op latere leeftijd problemen kunnen ontstaan. Ga dit heel gemakkleijk en comfortabel tegen door een korte training van je bekken spieren.
Discreet en lichtgewicht maakt dit een ideale partner voor na de bevalling.

Uitleg bestelling
Je ontvangt onze producten met een extra envelop, zodat je deze makkelijk gratis terug kunt sturen. Lees hier meer over het ontvangen en versturen van onze producten.

Hieronder vind je de beschikbare opties voor het product. Een voorbeeld van hoe de bestelling werkt. Ik huur de Combinatie voor een periode van 30 dagen, dit kost mij dan €120. Hier komt dan de borg en eventuele opties bij. Deze prijzen hanteren wij ook als je overtijd bent en het product graag langer wilt huren. Heb je vragen hierover dan leggen we het graag voor je uit.

Let op! Om zeker te zijn van het gebruik voor, tijdens en na de bevalling adviseren wij minimaal voor een periode van 30 dagen te huren.

Prijs: 4.00