Partner worden

Partner worden

Tensbevalling is op zoek naar waardevolle partners die aan onze doelgroep relevante diensten en/of producten kunnen leveren, wil Tensbevalling graag een samewerkingsverband aan gaan.

Geld verdienen?

In de vorm van partnerships heeft Tensbevalling verschillende sponsorpakketten ontwikkeld met als doel een reclameboodschap op subtiele en effectieve wijze middels implementatie in de community naar de bezoekers te communiceren. Dit zogenaamde Tensbevalling – partnership is een totaalconcept op het gebied van doelgroepmarketing en de invulling van deze sponsorpakketten ontwikkelen wij samen met u, zodat elke uiting naadloos aansluit bij de communicatiestrategie van uw organisatie.

Wat betekent dit voor u?

Voor iedere verkoop die gegenereerd wordt via u ontvangt u een leuk bedrag. Het werkt heel simpel:
• Wij geven u een promotiecode
• U geeft deze code aan uw klanten
• De klant koopt of huurt bij Tensbevalling
• U krijgt een mooie commissie

Online uw opbrengsten bekijken

Door in te loggen kunt u online kijken hoeveel u heeft verdient. Ook is hier de mogelijkheid om uw bedrag uitbetaald te krijgen door een druk op de knop. Kijk maar eens hoe simpel dit is door in te loggen met een voorbeeld account:
Username: aap
Password: noot

Tarifering

De opbrengst voor u hangt af van een aantal zaken, te weten:
Exposure
Traffic die gegenereerd word
Sales die hieruit voort vloeien
Gemiddeld zal de opbrengst voor u tussen de 5% tot 10% liggen.

Denkt u met uw bedrijf een waardevolle toevoeging te zijn voor onze leden? Neemt u dan contact met ons op : [email protected]

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.