Acupunctuur voor thuis huren

De Stimplus is het beste in electro acupunctuur. Deze fantastische pen maakt gebruik van dezelfde principes uit de eeuwen oude Chinese therapy van acupunctuur zonder het gebruik van naalden.

De Stimplus vindt acupunctuur punten, waardoor er totaal geen kennis voor nodig is. De pijn wordt weggehaald door het gebruik van de pen met een druk op de knop.

Acupunctuur punten worden gevonden met behulp van geluid en 6 LED lampjes op de bovenkant van de acupunctuur pen. De lampjes lichten op en er zal een geluid te horen zijn die hoger wordt naarmate je dichter bij je acupunctuur punt zit.

De acupunctuur pen wordt geleverd met 2 lithium batterijen, oor telefoon (voor het gebruik zonder andere te storen), draag tasje, acupunctuur kaarten en een handleiding.

Je ontvangt onze producten met een extra envelop, zodat je deze makkelijk gratis terug kunt sturen. Lees hier meer over het ontvangen en versturen van onze producten.

Hieronder vind je de beschikbare opties voor het product. Een voorbeeld van hoe de bestelling werkt. Ik huur de Acupunctuur voor een periode van 30 dagen, dit kost mij dan €45. Hier komt dan de borg en eventuele opties bij. Deze prijzen hanteren wij ook als je overtijd bent en het product graag langer wilt huren. Heb je vragen hierover dan leggen we het graag voor je uit.

Let op! Om zeker te zijn van het gebruik voor, tijdens en na de bevalling adviseren wij minimaal voor een periode van 30 dagen te huren.

Prijs: 2.25